Coșul este gol!

Insonorizant Premium auto STP Biplast 15, 15mm, 375x500 mm Foaie Insonorizant Auto
Insonorizant Premium auto STP Biplast 15, 15mm, 375x500 mm Foaie
50,00 LEI
Cumpără

Insonorizant Premium auto STP Biplast 15, 15mm, 375x500 mm Foaie

  • Insonorizant Premium auto STP Biplast 15, 15mm, 375x500 mm Foaie Insonorizant Auto

Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne telefonic!

0722.393.046
0728.327.067
0722.393.046
În Stoc

    Insonorizantul auto STP Biplast 15 este un material pe baza de bitum, perfect pentru absorbtia zgomotului neplacut. Este bine adaptat pentru folosirea la panourile din plastic. Aplicare: usi, plafon, panouri din plastic compartiment pasageri.

STP BIPLAST este utilizat ca material de izolare fonică, de amortizare a vibrațiilor, de izolare termică, de amortizare în diverse vehicule.

Pentru a proteja stratul de montare, se folosește hârtie anti-adezivă.

Materialul rămâne elastic la temperaturi cuprinse între -40 ° C și 100 ° C, rezistent la temperaturi de până la 150 ° C.

Materialul este spumă poliuretanică elastică, în principal, cu celule deschise, cu timp de recuperare prelungit la încetarea ciclului de compresie.

Cerințe de exploatare

Materialele Biplast trebuie instalate la o temperatură cuprinsă între 15 și 25 ° C. În cazul în care materialul este instalat pe o suprafață complexă, condițiile de instalare trebuie stabilite de comun acord cu furnizorul; dacă este necesar, detaliile pot fi incise.

Pregătirea pentru instalare

În cazul în care materialul sau detaliile sunt stocate sau transportate la o temperatură mai mică de 10 ° C, acestea trebuie păstrate la o temperatură de (15-25) ° C timp de minimum 24 ore.

Instalare

Materialul trebuie instalat pe suprafețe uscate și curate. Înainte de instalare, învelișul anti-adeziv trebuie scos din material cu ajutorul unei benzi adezive lipite pe partea scurtă a detaliului. O parte a materialului trebuie pusă pe suprafața de montare și apăsată pe ea, evitând formarea bulelor de aer. Materialul trebuie presat suplimentar cu mâinile sau cu o rolă, mai ales pe margini. Este interzisă deplasarea detaliilor în timpul instalării.

Cerințe de exploatare

Se recomandă utilizarea materialului și a detaliilor în condiții care elimină contactul constant cu apă și solvenți organici.

Despre insonorizare:

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.
  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.
  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.


Grosime - 15 mm

Marime pachet - 1,3 m2

Material: burete fono absorbant

Intervalul temperaturii de lucru: -40 la +100 grade  Celsius

Rezistenta la apa: 20%

Dimensiune folie - 375x500 mm

Pret pe m2 : 266.66 de lei

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă
Etichete: Insonorizant, auto, Premium, STP, Biplast, 15mm, 375x500mm, Foaie, Auto, (Standartplast)

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții