Coșul este gol!

Insonorizant

Material insonorizant auto STP: sunet de calitate fara distorsiuni, izoleaza vibratiile, opreste zgomotele, ... Vezi mai mult

Material insonorizant auto STP: sunet de calitate fara distorsiuni, izoleaza vibratiile, opreste zgomotele, rezistent la apa si ulei, usor de aplicat (autoadeziv)

Insonorizant auto pentru un sunet de calitate!

Pentru cei care isi doresc un sunet de exceptie in masina, insonorizarea reprezinta una dintre cele mai bune solutii. Aceasta reprezinta masurile luate pentru a reduce din intensitatea nivelului de zgomot din masina, prin antifonarea acesteia. Auto Sound va pune la dispozitie material insonorizant auto de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi. Aici gasiti numeroase modele de antifon, de diferite grosimi si dimensiuni, conceput special pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un sunet de exceptie. 

Mai exact, puteti opta pentru insonorizant Dynamat, Silent Coat sau STP, fiecare dintre aceste marci avand mai multe modele. Preturile variza in functie de calitatea materialului ales, capacitatea acestuia de protectie impotriva zgomotului fiind diferita. Materialele pot fi aplicate cu susurinta pe podea, plafon si portiere, sunt rezistente, iar unele dintre acestea aplifica sunetul sistemului audio. Pentru ca materialele insonorizante sunt impartite in mai multe categorii, puteti opta pentru izolatoare fonice de tip burete, folii bituminoase, spuma izolatoare fonic, dar si multe altele.

Echipa Auto Sound este o experienta vasta in domeniu si este pregatita sa ofere clientilor produsele si informatiile de care au nevoie. In plus, colaborarea cu cei mai buni producatori, asigura un nivel inalt de calitate si profesionalism. Si desigur, preturile sunt foarte rezonabile, avand in vedere ca brand-urile sunt renumite pentru calitatea lor.

Despre materialul insonorizant auto

Insonorizarea auto este o metoda recomandata pentru masinile cu motor zgomotos, insa orice sofer poate apela la aceasta solutie daca doreste. In general, acest material insonorizant auto poate fi aplicat in compartimentul motorului fata de habitaclu, oalele rotilor, capota, plafon, portbagaj, usile laterale si panourile laterale. Insa, reducerea zgomotelor este vizibila cel mai mult atunci cand se insonorizeaza podeaua. Este important motivul pentru care doriti sa folositi aceste materiale insonorizante , deoarece zonele de aplicare pot fi diferite. De exemplu, daca doriti imbunatatirea sunetului, portbagajul si usile sunt cele care au nevoie de aceste materiale.

In cazul in care doriti un produs cu adevarat performant, Auto Sound va ofera Insonorizant STP SILVER SHOP PACK. Acest material vibro absorbant cu strat autoadeziv are rolul de a suprima vibratiile. Este un material deosebit de flexibil si usor de folosit, astfel ca poate fi aplicat chiar si in cele mai greu de accesat suprafete. Acest insonorizant auto nu absoarbe umezeala,previne coroziunea si impiedica patrunderea apei si a oxigenului. Pe langa acesta, la Auto Sound va mai asteapta multe alte produse similare, pe care merita sa le descoperiti.

Scapa de zgomotul de afara cu insonorizant auto de la Auto Sound!

In cazul in care motorul masinii dumneavoastra este zgomotos, iar acest lucru afecteaza calitatea sunetul sistemului audio, Auto Sound va asteapta cu cele mai bune produse de insonorizare. Astfel, puteti comanda material insonorizant auto de la producatori renumiti, la cele mai avantajoase preturi. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa accesati magazinul online www.auto-sound.ro!

Insonorizant

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții