Coșul este gol!

Detectoare, Radar

Detectoare radar de la Auto Sound pentru calatorii fara amenzi ! Pasionatii de condus isi permit sa mai dep ... Vezi mai mult

Detectoare radar de la Auto Sound pentru calatorii fara amenzi !

Pasionatii de condus isi permit sa mai depaseasca din cand in cand viteza legala, mai ales atunci cand drumul este liber si nu eixsta riscuri de accident. Cu toate acestea, autoritatile nu tin cont de motivele pentru care va grabiti atunci cand sunteti la volan, iar depasirea limitelor impuse de lege inseamna sanctionare. Din fericire, acum exista o posibilitate de a scapa de amenzi, fara sa va mai faceti griji de radarele politiei rutiere.

Auto Sound va pune la dispozitie detectoare radar fabricate de catre 3 mari producatori din acest domeniu: Beltronics, Cobra si Escort. Aceste brand-uri va asigura protectia fata de amenzi atunci cand sunteti la volan, investitia fiind extrem de avantajoasa din toate punctele de vedere. Ce pot sa faca aceste detectoare? Ei bine, acestea reusesc sa filtreze alarmele false cu succes, au o distanta de detectie adecvata, alertele sunt foarte usor de interpretat si auzit, iar montajul este cat se poate de simplu.

Calitatea si performanta acestor dispozitive va este garantata de catre producatorii acestora, dat fiind ca toate cele trei brand-uri sunt cunoscute si apreciate pentru calitatile produselor comercializate. Cu ajutorul lor veti putea detecta la timp prezenta radarelor de politie si veti reusi sa incetiniti pentru a scapa de orice amenda.

Aspecte utile pentru soferi despre detectoare radar

Mai intai de toate, este important sa stim exact care este rolul acestor detectoare radar si cu ce il poate ajuta pe sofer. Este important sa intelegeti ca rolul acestor dispozitive este unul de preventie, nu de incurajare a soferilor pentru a conduce cu viteza mare. Totodata, acestea ajuta la reducerea numarului de accidente din trafic, dar si la amendarea unui numar mai mic de soferi. Din punct de vedere legal, aceste detectoare sunt perfect legale, in comparatie cu aparatele antiradar, care nu sunt acceptate de lege.

In cazul in care v-ati intrebat cand a aparut prima data un astfel de aparat, noi va putem oferi cateva date. Asadar, se pare ca un electronist din Ohio care a considerat ca a primit o amenda pe nedrept a inventat primul detector de radar in anul 1986. De atunci, tehnologia a evoluat , iar detectorul a suferit o multine de schimbari si imbunatatiri, ofertele actuale fiind extrem de variate. Aveti la dispozitie atat optiuni premium , cat si optiuni low cost, performanta fiind conditionata de tehnologia utilizata la conceperea acestor detectoare.

Scapa de sanctiuni cu detectoare radar de la Auto Sound!

In tari precum Franta, Austria, Elvetia sau Germania aceste detectoare radar sunt ilegale. Prin urmare, de ce sa nu profitati de faptul ca legislatia din tara noastra va da voie sa utilizati aceste dispozitive? Auto Sound este alaturi de dumneavoastra cu o multime de modele, disponibile la preturi variate, pe masura performantei acestora. Descoperiti mai multe pe www.auto-sound.ro !

Detectoare radar auto incorporabile sau stand alone. Diferite marci si modele diferite de detectoare, modele 2015, nedetectabile. Cele mai vandute modele de detectoare auto sunt: Cobra si Beltronics,detector radare noi

Detectoare, Radar

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții