Coșul este gol!

Alarma Auto Viper (5706)Responder LC3 SST  Viper
Alarma Auto Viper (5706)Responder LC3 SST
1.916,00 LEI
Cumpără

Alarma Auto Viper (5706)Responder LC3 SST

  • Alarma Auto Viper (5706)Responder LC3 SST  Viper

  • Model: Alarma Auto
  • Producător: Viper

Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne telefonic!

0722.393.046
0728.327.067
0722.393.046
In Stoc
Alarma Auto Viper
5706:
Este dotat cu cea mai subţire telecomandă din categoria sistemelor cu pornire de motor.
Tehnologia LC3 îţi permite să-ţi controlezi maşina aşa cum n-ai mai facut-o până acum
graţie celor mai importante pictograme şi texte afişate pe telecomandă.
Sistemul deţine baterie reîncărcabilă cu lithium-ion şi oferă posibilitatea de încărcare prin mini port USB.
Beneficii
Pornirea motorului din telecomandă
Pe timp de iarnă încălzeşte interiorul maşinii şi dezgheaţă geamurile, iar vara porneşte aerul condiţionat, reducând temperatura aerului din maşină la un nivel plăcut.
Distanţă de acţionare de până la 1600 m
De acum înainte o să simţiţi ce înseamnă într‑adevăr rază mare de acţiune; în condiţii optime aceasta poate ajunge la 1600 m.
Telecomandă Responder LC3 cu ecran LCD :
Telecomanda Responder bidirecţională vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare şi intuitive.
În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.
Prin intermediul celor 5 butoane ale telecomenzii puteţi acţiona 24 de canale cu funcţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum:
verificarea temperaturii interiorului maşinii,
programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate,
verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit din telecomandă),
armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comporta ca şi când nu are un sistem de securitate instalat –
funcţie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile)
Sirena autoalimentată
Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii, sau daca îi sunt tăiate firele.
Senzor de perimetru dublă zonă(optional)
Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.
Senzor de geam spart(optional)
Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.
Senzor antitractare / ridicare(optional)
Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.
Fără alarme false
Nuisance Prevention Circuitry (NPC) :
Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii
pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC.
Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele.
În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute.
Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero. Deschiderea portbagajului din telecomandă fără dezarmarea sistemului
La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, maşina rămânând încuiată în rest şi sistemul armat.
La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.
Descuierea cu prioritate a uşii şoferului
Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.
Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.
Aprinderea farurilor din telecomandă
Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric. Armare pasivă: Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina, sau aceasta se descuie accidental.
Anularea senzorilor din telecomandă
Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.
Preavertizare (Warn Away)
Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.
Armare/dezarmare
fără sunete de confirmare: Silent Mod: Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie). Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Saf: Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.
Indicator electroluminiscent Viper
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.
Instalarea pe magistrala CAN a maşinii
Sistemele Viper oferă posibilitatea instălării prin interconectarea directă cu computerul maşinii. Acest lucru se traduce prin
Soluţie 100% sigură
Soluţie 100% sigură : compatibilitatea sistemului de securitate cu maşina dumneavoastră este garantată datorită testării acestuia cu tipul de vehicul pe care îl deţineţi.
Soluţie “curată” – instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor uşilor, fapt care poate genera zgârieturi. Acces la majoritatea funcţiilor de confort precum
Soluţie “curată” – instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor uşilor, fapt care poate genera zgârieturi. Acces la majoritatea funcţiilor de confort precum: ridicarea şi coborârea geamurilor din telecomandă, închiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomandă pentru luminarea drumului până la maşină.
Deschiderea progresivă a uşilor – sistemul poate fi programat ca la o apăsare a butonului telecomenzii să se deschidă doar uşa şoferului. Această funcţie a fost introdusă ca urmare a statisticilor conform cărora majoritatea jafurilor se petrec în parcări. Cu ajutorul acestei funcţii, evitaţi ca o persoană nedorită să urce la dumneavoastră în maşină în momentul dezarmării sistemului.
Garanţie pe viaţă
Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.
Note :
Pentru activarea funcţiei de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de o a doua cheie; această cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizează într‑un modul al sistemului de securitate. Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră
Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Captcha

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.
Etichete: Alarma, Auto, Viper, (5706)Responder, LC3, SST

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții