Coșul este gol!

Alarma Auto Viper 350 Plus (3105V)  Viper
Alarma Auto Viper 3105V
459,00 LEI
Cumpără

Alarma Auto Viper 3105V

  • Alarma Auto Viper 350 Plus (3105V)  Viper

  • Model: Alarma Auto Viper 3105V
  • Tip: Nou
  • Producător: Viper

Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne telefonic!

0722.393.046
0728.327.067
0722.393.046
In Stoc
Viper 350 Plus(3105V)
Iţi va proteja maşina graţie celor mai sofisticate tehnologii, printre care amintim
Iţi va proteja maşina graţie celor mai sofisticate tehnologii, printre care amintim:-senzorul de şoc:dublă zonă Stinger,-sirena Revenger: cu 6 tonuri
-releul de întrerupere a starterului
FailSafe sau a funcţiei de închidere centralizată.Sistemul este dotat cu centru de comandă şi antenă XR+
Beneficii:
-Telecomenzi cu 4 butoane
-Telecomenzile Viper cu 4 butoane
vă permit atât acţionarea sistemului de securitate, cât şi accesarea unor funcţii de confort precum descuierea portbagajului sau ridicarea geamurilor.
-Senzor de şoc dublă zonă ;
Stinger DoubleGuard
Avertizează atunci când maşina este lovită.
-La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.
-Sirena autoalimentată
Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.
Optional
Optional:
-Senzor de perimetru dublă zonă
Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.
-Senzor de geam spart
Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.
-Senzor antitractare / ridicare
Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.
-Fără alarme false
Nuisance Prevention Circuitry (NPC™)
-Nici un sistem Viper nu vă va deranja vecinii
pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC: Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele.
-În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute.
-Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero. -Deschiderea portbagajului din telecomandă.
-La apăsarea unui buton al telecomenzii dumneavoastră Viper, portbagajul se va deschide.
-Descuierea cu prioritate a uşii şoferului
Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.
-Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.
-Aprinderea farurilor din telecomandă
-Armare pasivă
Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina sau aceasta se descuie accidental.
-Anularea senzorilor din telecomandă
Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.
-Preavertizare (Warn Away)
Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. -Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.
-Armare/dezarmare fără sunete de confirmare
- Silent Mod
Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).
-Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Saf
-Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii, astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.
-Indicator electroluminiscent Viper(OPTIONAL)
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.
Garanţie pe viaţă
-Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.Note
-Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.Note :-Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.
Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Opinia ta:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Captcha

Nu știi despre ce să scrii?

  • Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat.
  • Se ridica la nivelul asteptarilor tale?
  • Esti multumit de raportul calitate pret?
  • Daca ai recomanda si altora acest produs.
Etichete: Alarma, Auto, Viper, 350, Plus, (3105V)

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții